Friday, February 18, 2011

berlagak memakai heels seperti PRO

Errmmmm dah lama tak updated blog, sssssooooorrrrrryyyyyyyyyyyy..... Mesti boring kan ..bila bukan blog nie asyik benda ynag sama. Bila la tuannya nak update blog? kalau ikutkan hari nie pun malas nak berbloging, tapi bila ingatkan better wani blogging hari ini. Just takut maybe this will be the last i'm updated my blog.... huhhuhueeeee (* sigh cara baru )

saya suka memakai heels, rasa lebih confident apabila berjalan di khalayak ramai ( ecece). tetapi disebalik confident tu. Memakai heels bukanlah sesuatu yang mudah, kerana apabila memakai lebih daripada 3 jam mulalah jalan tak tentu hala macam orang mabuk je.. dan orang itu adalah wani HAHAHAHA! Tapi wani tak kisah kerana bagi wani heels ni ada taya darikan, walaupun sakit tapi still jugak nak pakai * kaki gatal* tapi wani tak boleh merungut, kalau tidak mak mesti takkan belikan dah! Oleh itu, saya berlagak buat-buat pro hehe. tapi ok la kan 3 jam. Ada yang tak boleh pakai langsung. Ada kawan yang beli heels tapi tak pakai hanya buat hiasan. for me itu satu kerugian sebab itulah untungnya jadi perempuan/ pondan hahaha.

itulah ceritanya. see !!see !! wani dah cakap, wani malas tapi korang tak pecaya... so that's t for today byeeeeeeeeeeeeee


p/s: just wondering, macam mana model boleh pakai berjam-jam / tiap-tiap haritq for reading this entry

2 comments:

  1. betulla, perempuan xkisah sakit janji menarik.haha

    ReplyDelete
  2. AHAHAHAHAHAHA.. itulah lumrahnya..tak dapat dielakkan...tapi tapi nak menarik untuk diri sendri bukan org lain :P

    ReplyDelete